Свободно време

Пророкувайте сами съдбата си

Древногръцки оракул – мъдри предсказания и съвети за всяка трудност – уникален наръчник, чрез който всеки сам може да гадае

08.10.2015г. / 09 58ч.
Аз жената
Корица: Издателство „Апостроф“

Корица: Издателство „Апостроф“

Кой не иска да разбере какво му вещае бъдещето, какво му е отредила съдбата и накъде го отвеждат нишките на живота? Отговорът е всеки, а този, който го отрича, вероятно носи у себе си непреодолим страх от неочакваното. Тази книга е за всички, които искат да знаят как е предначертан пътят им и какво им вещаят древните символи и знаци. Сега всичко за влиянието им върху съдбата е събрано на едно място. Всеки сам има възможност да пророкува съдбата си само с помощта на лист хартия, молив и тази безценна книга. Чрез нея можете всеки ден да вземате важни решения за настоящето и бъдещето, черпейки мъдри съвети и предсказания за всяка трудност от най-почитания оракул на древните гърци.

Този кратък том не разчита на случайни практики и теории в гадаенето. В ръцете си държите изключителна находка. Настоящата книга представлява древен ръкопис, намерен край останките от храма на основното светилище на най-почитания гръцки бог Аполон в Делфи.

Делфийският оракул открил единствения начин смъртен да разбули тайните на бъдещето, да получи възможност да види отговорите на въпросите си, заплетени в нишките на съдбата му от великите мойри, богините на съдбата в древногръцката митология – чрез магията на папируса и вярата. Векове по-късно с помощта на астролози, културолози, езиковеди и лингвисти, гръцкият археолог и езиковед Димитрис Парапопулос разшифрова тайнствените комбинации и загадъчни символи, завещани от Оракула.

В книгата са посочени точни указания как да бъде използван наръчникът за гадаене, както и какви въпроси можете да отправите към Оракула. Чрез специални таблици от символи и знаци се извършва правилно разчитане на предсказанието. Единственото, което трябва да направите, е да откриете нужната глава, за да потърсите вашата комбинация от звезди, защото срещу нея е изписан отговорът на въпроса ви. Някои от отговорите на Оракула са по-кратки, а други по-изчерпателни. Единственото, което трябва да направите, е да се вслушвате в съветите му и да ги помните.

Ако докоснете ръката си до лист хартия и с молив и отворено съзнание нарисувате нишките на живота си, ще получите отговор на въпроса, който ви терзае. Допирът на ръката ви с листа, всъщност оказва силна енергия и влияе на гаданието. За да се сбъдне пророкуването, за да са верни отговорите на Оракула, подходете сериозно и с непоклатима вяра във възможността да разплетете булото на неизвестността, да видите нишките на собствената си съдба.

На книжния пазар от 7 октомври 2015 г.
ISBN: 978-954-2962-29-8
Обем: 208 стр.
Художник: Латинка Петрова
Издателство: „Апостроф“
Корична цена: 10 лв.

Прочетете още:

Коментирай